Nastavljanje bloga

Zapravil sem že kar nekaj ur s spoznavanjem WordPressa, ki poganja ta blog, in to predvsem zato, ker mi ne rata in ne rata nastaviti izgleda po svoji želji. Gotovo bo na koncu kakšna finta z leve in se bo vse enostavno uredilo… A za zdaj sem le frustriran. 🙂

Še dobro, da fotke od poroke pridejo šele čez teden ali dva. Fotografije so razlog, da sem se sploh spravil k tej vaji postavljanja najinega spletišča. Dva tedna je tudi dovolj časa, da nastavim enoviten stil tako za WordPress kot ZenPhoto, ki poganja najine albume s fotografijami. To bo še ena tipična zgodba iz računalništva: namesto, da bi na hitro skupaj spravil nekaj statičnih spletnih strani, investiram čas in živce v dinamično platformo, s katero si bova verjetno prihranila kakih 26 minut v naslednjem letu. 🙂 Važno, da se d\’nar obrača, al\’ kako že?

3 Responses to “Nastavljanje bloga”

 1. Janez says:

  No, pa še prelom vrstic je pokvarjen! 🙂

 2. alenka says:

  Ja ja tole z izgledom pa poznam. Zato pa si je pametno najprej izbrat ustrezen izgled in je potem lažje prilagajat :).

  Ne vem, a se zdej ne moreš odločiti za poenoten izgled in imaš na random ali ravnokar spreminjaš zadeve, ker imam ob vsakem pogledu nov dizajn in se spet “orientiram v novem prostoru”.

 3. alenka says:

  Aja in še to sem pozabila omenit, da te dovolj poznam, fa vem, da si se zadeve tako lotil, ker ti n gre za prihranek časa, pač pa imaš neko svojo idejo, ki je ne bo nihče premaknil niti za 5° :D.

  Sicer pa še enkrat predlagam, da si pogledaš kak plugin za wordpress preden kombiniraš zehnphoto in WP 🙂 :). To je seveda samo dobronomareni nasvet. Ali pa – še boljša ideja – napiši plugin za WP in vključi zenphoto v WP. Pa potem javi in ga bom z veseljem stestirala :D.

Leave a Response