Lepo je biti zmagovalec

\"IMG_3941\"Ekipno smo zmagali v svoji kategoriji na sobotnem štafetnem triatlonu. Resda so naredili tako veliko kategorij, da smo praktično vse ekipe dobile medalje, vendar smo tudi v skupno še vedno na drugem mestu — le policaji so nas namazali.

S svojim plavanjem v 19 stopinj hladni vodi sem zadovoljen. Zastavljeni cilj preplavati 1.500m v pol ure sem presegel za minuto in pol. Po utrujenosti in bolečinah sodeč sem plaval pri 90% ali več svojih zmogljivosti. Obenem sem videl, da imam še veliko prostora za izboljšanje, saj so tisti najbolj natrenirani neoprenci plavali pod 20 minut. Vesel sem, da mi to daje motivacijo za nadaljnje plavanje.

Zelo dobra sta bila sotekmovalca kolesar David in tekač Metod. Kolikor je bila konkurenca pri plavanju močna, in sem iz vode prilezel med zadnjimi, toliko bolj sta s tekmeci pometla David in Metod. Vsi smo bili po tekmi veseli in polni navdušenja ter prepričani, da bomo drugo leto vsi trije še boljši.

Najbolj tečno je bilo čakanje na razglasitev rezultatov in podelitev medalj, saj je začelo deževati in organizacija podelitve je kar trajala in trajala. V tem času smo pojedli testenine, ki pripadajo tekmovalcem (dobili smo jih tudi za navijačici Dominiko in Anjo), in ki so bile izstopajoče zanič. 🙂 Vendar sta vsaj meni lakota in utrujenost to dejstvo popolnoma zameglili. Vse sem z užitkom pojedel!

Lepo je bilo preskusiti znanje in kondicijo, ki ju nabiram zadnje leto in pol v bazenu, brez dvoma pa godijo tudi čestitke in ponosne spodbude vseh prijateljev in kolegov. 🙂 Hvala.

Oglejte si še slike v albumu.

Leave a Response